Ски и сноуборд
на Банско
Добре дошли в увлекателния свят на ските и сноуборда!
Научи повече
Ски и сноуборд
на Боровец
Готови ли сте за едно снежно приключение?
Научи повече
Ски и сноуборд
на Мальовица
Добре дошли в приключенския свят на ските и сноуборда !
Научете повече
Previous
Next

Защо да се запътвате към снежните писти и склонове на планината?
Защото, от децата до възрастните ските и сноуборда са спортове, които предлагат по нещо за всеки.

Тези спортове не само ви позволяват да почувствате свободата на скоростта и контрола, но и създават връзка с природата, която е трудно да се изпита на друго място. Карането на ски и сноуборд предоставят възможност за излизане извън границите на обичайното и за откриване на нови хоризонти.

Освен това, те създават общност и връзки между хора, които споделят страстта към зимните спортове. От начинаещи до професионалисти, всеки може да намери нещо за себе си в този разнообразен и вълнуващ свят.

Borovec 2024-03-20_16-49-31-639

Какво още:

„Ските и сноуборда – спортове, които са подходящи за всички възрасти и всеки вкус. Те предлагат невероятно изживяване и забавление за всеки, който се осмели да ги опита.

За децата, ски и сноубордът са повече от спорт – те са възможност за игра и развлечение, за откриване на своята смелост и умения, както и за създаване на приятелства и връзки с други деца.

За младежите,  предлагат вълнуващо приключение и възможност да изразят своя стил и индивидуалност на пистите. Те са идеалния спорт за изграждане на самочувствие и увереност.

За възрастните, са начин да се отдадат на природата и да се освободят от стреса на ежедневието. Те предоставят възможност за физическа активност и релаксация, както и за наслаждаване на красотата на заснежените планини.

Така че, ако сте готови да се потопите в света на белите спортове, присъединете се към нас и се отправете към нови изживявания и невероятни приключения!

Приключението от нас, емоциите от вас!

Удобства в Рафтинг Център:

  • Съблекалня и ток, вода, WC, паркинг, WiFi
  • Транспорт и застраховка на място
  • Професионален гид за всяка лодка
  • Разполагаме с 6 и 8 местни лодки
  • Избор на час: в 10:00, 13:00 или 16:00 часа
  • Възможност за снимки и видео с доплащане

Осигурена пълна екипировка:
каска, жилетка, обувки за вода, неопрен и гребло.

Имаме възможност да организираме за вас тиймбилдинг според вашите персонални изиквания, свържете се с нас и направете своето запитване.